Hundeejere.dk tilpasser sig nu til mobile enheder

Hundeejere.dk er nu blevet ændret til et helt nyt såkaldt 'responsivt webdesign', hvilket betyder, at hjemmesidens design nu tilpasser sig til alle typer og størrelser af skærme. Uanset om du ser siden på en mobiltelefon, tablet-computer eller almindelig PC, vil du derfor fremover få den bedste og mest overskuelige visning af alle informationerne på siden.

Samtidigt er der også kommet nye folk bag hjemmesiden, og alt indholdet er i gang med at blive gennemgået med en tættekam, og der er både blevet redigeret og tilføjet nye oplysninger til en lang række hunderacer og publiceret nye artikler. Vi vil også løbende sørge for, der bliver endnu flere hunderacer, billeder og artikler tilgængelige på siden. 

Når du fremover tilgår http://hundeejere.dk via en smartphone eller tabletcomputer, kan du altså nu vende skærmen lige som du vil, og hjemmesiden vil så helt automatisk tilpasse sig til den visning, der passer bedst til skærmstørrelsen. Hvis du gerne vil have hurtig adgang til vores database med forskellige hunderacer, når du f.eks. står i hundeskoven, på stranden, i bussen eller under ferien er det bare med at få lavet et bogmærke :-)

Vi håber hermed, at du nu får endnu mere gavn af hjemmesiden. 

God fornøjelse, og tak for du kiggede forbi.

 

Mvh.

Det nye hold bag hundeejere.dk